KØB BØRSTER TIL ORAL-B HOS ORAL-A

- TIL LAVE PRISER OG MED GRATIS LEVERING...

 
 
 
Hver pakke indeholder 4 børstehoveder til Oral-B eltandbørster. Pris kun 59,95 – Spar op til 66% og omkring 100 kr. Yderligere mængderabat: 20 børstehoveder til Oral-B, kun 259,95. Spar omkring 500 kr. Gratis levering indenfor 2-3 hverdage.
 

Velkommen hos Oral-A.DK

Oral-A er leverandør af no-name børster til Oral-B elektriske tandbørster. Vi sælger udelukkende til danske kunder. Vi fokuserer på fornuftige priser og en enkel bestillingsproces.
 
 

SPAR MELLEM 50-65%

Du sparer typisk mellem 50-65%, sammenlignet med Oral-B priserne i butikkerne - og bibeholder stadigvæk den gode mund- og tandhygiejne.

Kig nærmere på vores 2 pakketilbud til højre - begge er i øvrigt med gratis levering i Danmark.
 
Oral-A børster kan købes i EU via Oral-A.com

Kvalitet og Service

Hvis et nyt børstehoved til Oral-B skulle vise sig at være defekt, så kontakt os - og returnér det (husk afsenderadresse). Vi kvitterer med at sende dig 4 nye børstehoveder - eller alternativt tilbyde dig en refusion. Det kalder vi god service !
 
 
Klik her og køb 4 tandbørstehoveder til Oral-B for kun 59,95 kr. Leveringen er gratis og indenfor 2-3 hverdage. Du sparer omkring 100 kr. i forhold til prisen på børsterne i butikkerne.
 (Det er 14,99 kr. pr. børste)

Sikker betaling med PayPal

Vi har valgt PayPal som betalingsmulighed. PayPal anvendes over hele verden og er kendt for at være en hurtig og sikker betalingskanal. Du kan selvfølgelig også betale med almindelig bankoverførsel, hvis det foretrækkes.
 
 
Klik her og køb 20 tandbørstehoveder til Oral-B for kun 259,95 kr. Leveringen er gratis og indenfor 2-3 hverdage. Du sparer omkring 500 kr. i forhold til prisen på børsterne i butikkerne.
 (Det er 12,99 kr. pr. børste)
Oral-A v. Jesper Sommer | Vedersøvej 28, 2610 Rødovre - klik på 'Kontakt' øverst for mailformular